Tjänster


Våtrum

Ett av de absolut säkraste och tryggaste materialen i badrum är våtrumsmatta. Vill man undvika fuktproblem och vattenskador, då är en våtrumsmatta det bästa valet. Dessutom är det lätt och smidigt material att hålla rent.

Med en våtrumsmatta sparar du både tid och pengar eftersom det går snabbt att lägga och installationskostnaden är betydligt lägre jämfört med klinker och kakel. Vi uppfyller dessutom branschens tuffa krav när det gäller vattentäthet.

För att säkerställa att plastmattans fogar är täta utför vi dessutom en täthetskontroll med hjälp av en GVK-pump.

Våtrumsmatta i badrum

Trägolv

Trägolv eller parkettgolv, är ett naturligt val i både sovrum och vardagsrum. Lidköpings Golvtjänst är experter på trägolv och har genom åren utfört många kundprojekt.

Ditt parkettgolv ska hålla i många år och genom rätt underhållning förlängs livslängden. Därför bör ditt parkettgolv slipas och lackas regelbundet. Vi utför golvslipning och lackning av alla slags trägolv.

Parkettgolv

Plastgolv

Det finns många fördelar med att ha ett plastgolv idag! Golvplattorna är tillverkade av slitstarkt plast och finns i många olika mönster, storlekar och färger och går lätt och snabbt att montera med ett smidigt klicksystem.

Lidköpings Golvtjänst erbjuder ett stort sortiment av prisvärda plastgolv. Våra plastgolv är moderna, stilrena, lättskötta, stryktåliga och kan läggas praktiskt taget i alla utrymmen i en bostad. Kontakta oss gärna om du har funderingar!

Plastgolv i sovrum

Textilgolv

På jobbet eller i hemmet. Med hjälp av textilgolv kan du lätt skapa nya visuella mötesplatser som är snygga, funktionella och hållbara. Dessutom med obegränsade möjligheter i både färg och form.

Lidköpings Golvtjänst har heltäckande eller måttanpassade mattor och efter tyckte och smak. Vi erbjuder ett av Sveriges största sortiment på textilgolv i regnbågens alla färger! Det är bara din fantasi som sätter gränserna!

Heltäckande textilgolv